Hem / Nyheter / Ny säljare i Stockholmsområdet/region norr! 7 oktober, 2020

Ny säljare i Stockholmsområdet/region norr!

Nu förstärker Träullit sin organisation med Pontus Nilsson som ny medarbetare inom försäljning. Se en kort intervju med Pontus nedan.

Vem är du?
Mitt namn är Pontus Nilsson och jag bor i Åkersberga med min fru och mina två barn, 16 och 18 år. Jag gillar att hålla igång på olika sätt men mina två stora intressen är utförsåkning på skidor och golf.

Vad lockade dig till Träullit?
Träullit tillverkar produkter som ligger rätt i tiden med det viktiga miljötänket. Många konsumenter gör inte affärer med företag som inte tänker på miljön. Man kommer inte närmare naturen än med Träullits produkter. Jag hoppas att min erfarenhet och nyfikenhet ska skapa många nya samarbeten utöver de som redan finns på Träullit.

Vilka erfarenheter har du med dig?
Jag har arbetat med försäljning under hela mitt arbetsliv förutom när jag drev en byggfirma under en 8 års period. Jag tror att min erfarenhet inom bygg, både på leverantörssidan och som byggare kommer att hjälpa både mig och våra kunder att lösa deras utmaningar. Jag kan sätta mig in i bådas situationer. Det jag har lärt mig är att relation är den viktigaste delen för att skapa ett långsiktigt och lönsamt samarbete för bägge parter.

Vi är mycket glada över att hälsa Pontus varmt välkommen till oss på Träullit! Med sin positivitet och långa erfarenhet inom försäljning har vi fullt för förtroende för honom och blickar med spänning mot framtiden.

Vill du komma i kontakt med Pontus?
Telefon: 073–842 39 21
Mail: pontus@traullit.se