Hem / Nyheter / Ny säljare i södra distriktet! 8 november, 2022

Ny säljare i södra distriktet!

Med bred erfarenhet av försäljning i olika roller och branscher tar Joakim Byström plats i Träullit som säljare med ansvar för det södra distriktet. Se en kort intervju med Joakim nedan!

Vem är du?
Jag heter Joakim Byström och bor i Lidköping med min sambo och dotter på 5 år. På fritiden gillar jag träning och idrott samt att få vistas i vår familjs fjällstuga uppe i Lofsdalen.

Vad lockade dig till Träullit?
Jag kom i kontakt med Träullit via en tidigare kollega och när dem presenterade företaget och deras produkter så kände jag att de har en spännande produktportfölj som ligger helt rätt i tiden vad gäller miljö och hållbarhet. Dessutom är det ett gediget familjeföretag med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och en tydlig vision; något jag också såg som lockande!

Vilka erfarenheter har du med dig?
Jag har i stort sett arbetat med försäljning hela mitt yrkesverksamma liv, i olika roller och på olika företag. Då jag anser mig ha lätt för att knyta nya kontakter så tror jag att jag tillsammans med våra befintliga samt också nya kunder ska kunna skapa långsiktiga affärsrelationer som är till nytta för båda parter.  

Vi hälsar Joakim varmt välkommen till oss på Träullit och blickar med spänning fram emot framtiden!

Vill du komma i kontakt med Joakim?
Telefon: 070-223 41 78
Mail: joakim@traullit.se