Hem / Nyheter / Ny medarbetare – Hedvig 19 april, 2024

Ny medarbetare – Hedvig

Nu har Hedvig jobbat hos oss i ett par veckor och det börjar bli dags för en liten presentation av vem hon är. Hedvig jobbar som koordinator och kommer att syssla främst med offert/order, men även andra förekommande uppgifter.

Vi är väldigt glada över att ha Hedvig med oss!

Vem är du?
Här har ni en tjej som flyttat runt och bott på flera ställen i Sverige. Allt från Skåne, Småland, Dalarna, Lappland och nu har jag äntligen slagit mig ned i Östergötland och Ydre kommun.
Här lever jag tillsammans med min man och två barn, som är 8 och 11 år gamla. Dessutom har jag en fantastisk bonusgrabb som är 18 år och bor i Vindeln. 
På fritiden renoverar jag gärna på vårt hus eller åker ut på utflykter med familjen. Naturen är mitt andra hem!

Vad lockade dig till Träullit?
Jag har erfarenhet från många olika företag, men Träullit fångade mitt intresse då de har en mycket fin produkt som både är smart och enkel. Trots att plattan innehåller många funktioner ger den ett lätt och enkelt intryck. 
Sen uppskattar jag den familjära stämningen väldigt mycket. Redan från början kände jag samhörighet och en stark vilja framåt vilket ger mig driv och motivation. Här finns en otrolig utvecklingspotential – resan har bara börjat!

Vilka erfarenheter har du med dig?
Tillsammans med min man har jag drivit ett möbelsnickeri. Jag har även jobbat som produktutvecklare på ett möbelföretag  och projektledare på ett företag inom butik-och inredningsbranschen. Nu senast har jag drivit mitt eget företag i fyra år, men kände att det var dags för ett nytt spännande kapitel här på Träullit.