Hem / Nyheter / Träullit förstärker med säljare 3 april, 2019

Träullit förstärker med säljare

Nu förstärker Träullit sin organisation med Rasmus Eklund som ny medarbetare inom försäljning. Rasmus kommer närmast från mässbranschen, med rollen som säljare och projektledare på Bomässan.

Vad lockade dig till Träullit?

– Det var dags för mig att tuffa vidare och hitta nya utmaningar, och när jag fick kontakt med Träullit förstod jag att det är väldigt spännande saker på gång de närmaste åren. Miljötänket finns med i allt som företag gör, det blir viktigare och viktigare, och Träullit kommer ju från naturen och är helt fritt från kemikalier, en ren produkt.

Vilka erfarenheter har du med dig?

– Det är en ny bransch och nya produkter men jag har skapat ett ganska brett nätverk över hela Sverige, med allt ifrån bygghandlare till entreprenader, och en del arkitekter också. Det hoppas jag kunna dra nytta av.

Vad har du för målsättning?

– Jag är “hungrig” med ett starkt driv och hoppas kunna snappa upp så mycket erfarenheter som möjligt inom företaget, men också bidra med nya tankar och idéer. Målet är att öka omsättningen och göra Träullit mer känt genom att hitta nya vägar som kanske inte har testats innan.

Med placering i Jönköping har Rasmus nära till huvudkontoret i Österbymo och många av Träullits kunder i mellansverige. Vi säger varmt välkommen!