Hem / Nyheter / Ny säljare och teknisk support 31 mars, 2022

Ny säljare och teknisk support

Träullit hälsar Jimmy Gunnarsson välkommen som ny säljare med ansvar för försäljning i södra Sverige samt teknisk support! Jimmy har lång och omfattande erfarenhet inom branschen, dels gällande projektledning inom undertaksentreprenad samt försäljning av akustikprodukter.

Vem är du?
Mitt namn är Jimmy Gunnarsson, 36 år och bor i Stenungssund med min fru och två barn, 8 och 12 år gamla. Jag gillar att hitta på nya projekt hemma och att vara ute med båten på sommaren. Då och då, när motivationen finns, kan det också hända att jag kommer ut på en löprunda i naturen!

Vad lockade dig till Träullit?
Träullit är ett gediget familjeföretag med ett starkt varumärke och väldigt lång erfarenhet av produktion av cementbundna träullsprodukter. Min tidigare erfarenhet av undertaksprodukter och ljudabsorbenter gör att det känns extra roligt att få möjligheten att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling. Träullit erbjuder produkter som ligger helt rätt i tiden gällande funktionalitet, miljö och hållbarhet, och det finns stora möjligheter att ta ännu mer mark på den svenska marknaden.

Vilka erfarenheter har du med dig?
Jag har arbetat med undertak och ljudabsorbenter hela mitt verksamma yrkesliv: som undertaksmontör, som projektledare och de tre senaste åren på leverantörssidan. Att kunna se helheten, och då även från våra kunders sida, tror jag kommer hjälpa mig stort i mitt arbete på Träullit.

Vi hälsar Jiimmy varmt välkommen till oss på Träullit! Vi tror att han med sin långa erfarenhet inom branschen och förmåga att kunna se projekt ur flera olika perspektiv kommer att vara en viktig del i vår spännande resa framåt.

Vill du komma i kontakt med Jimmy?
Telefon: 070-223 41 78
Mail: jimmy@traullit.se